صفحه اصلي
---
كلاسهاي آموزشي
    ---
فرم عضويت در سايت   Login
 

ارسال مقالات ساخت شما
معرفي مدل كاران سازنده

تعداد كاربر سايت : 2238

وبسايتهاي مرتبط
Aero Space Engineering Center
  

Car info
 
 
Car info
  مطالب ذيل تجربيات شخصي بوده و بخشهايي از آن ميتواند درست نباشد
تجربه حضور در کلاس ساخت و پرواز و هيجان اولين پرواز مدل من
نوشته شده توسط : نگین عباس رضایی در تاريخ :   93/07/12
 

اين کارگاه آموزش ساخت هواپيما راديو کنترل ترينر(مقدماتي) هست که براي شروع خيليخوبه و براي علاقه مندان حتما توصيه ميکنم .

اين دوره به مدت 3 هفته در پنجشنبه و جمعه ها  برگزار گرديد که شامل :
3ساعت آموزش تئوري 
10ساعت کلاس عملي و
7ساعت آموزش پرواز اول با شبيه ساز کامپيوتري وبعد با هواپيماي دست ساز خودمون....

اين تجربه براي کساني که هيچ آموزش اولي ندارند عالي هستش و من به شخصه خودم اينکلاس و کارگاه رو براي کساني که ميخوان اولين هواپيماي خودشونو بسازن و پروازش بدنتوصيه مي کنم من هيچ تجربه اي نداشتم و علاقه شديد براي ساختن هواپيما هاي کنترليداشتم و دنبال کارگاه آموزشي بودم که بتونم اين تجربه رو کسب کنم .



اين کارگاه توسط مربيان مرکز آموزش دو وبسايت "ساخت و پرواز " و "مرکز مهندسيهوافضا" برگزار شده و در اين کارگاه مراحل ساخت يک مدل ترينر را از صفر تا صد انجامداديم . مدل انتخاب شده از گروه مدلهاي ترينر  الکتريکي بوده و با فوم برد ساخته شد ، بنابراين شما  نيز ميتوانيد براحتي ساخت آنرا  ياد بگيريد و خودتونهواپيمايتان رو بسازيد که ماهم همينکارو کرديم.

براي شروع کار ابتدا نقشه هواپيما رو روي فوم برد قرار داده و از روي نقشه باخودکار و زير نقشه کاربن کار بزاريد واز روي نقشه اونرو کشيده و باکاتر  آنها رو ببريد . به اين صورت اول بدنه اصلي و بعد بال ها و بعد دمرو بکشيد و ببريد. 

       

بعد از برش فوم برد جدا کردن همه اجزا ، آنها را  با استفاده از چسب حرارتي بهمديگر ميچسبانيم  . براي شروع دو بخش کناري بدنه را به بخش اصلي آن  باتوجه به زاويه نود درجه بين آنها ، متصل ميکنيم البته بايد قبل از چسباندن آنهابهمديگر ،  قسمت هايي رو بر روي بدنه حالتي برش ميدهيم که دو قسمت بدنه از هرطرف وارد آن بشود وچفت بدنه وبا چسب استحکام بيشتري داشته باشد و به راحتي با هربرخورد بال از بدنه جدا نشود.

          

براي چسباندن دم بايد يک قطعه چوب به قسمت عقب دم وصل مي کنيم تا اصطحکامش بيشترشود و بدنه را در قسمتي که دم بايد در آن قسمت قرار بگيرد را خالي و بعد دم را باچسب حرارتي به بدنه مي چسبانيم .



حال نوبت به بال ها مي رسد آنها را از روي نقشه بعد از برش براي درست کردن ايلرونبايد قسمتي از بال را با زااويه 45درجه برش دهيم که بتواند هم به بالا وهم به پايينبراحتي حرکت کند. با استفاده از چسب حرارتي بال هارو بهم چسبانده و يک قطعه چوببالسا دو بال را در وسط بهم محکم چفت مي کنيم.

       

ريب ها را به اين شکل به بال با استفاده از چسب حرارتي وصل کرده وبعد فوم هارا بهبال مي چسبانيم و لبه هاي اضافه ي آن را مي بريم و با استفاده از چسب شيشه اي جلويبال را مي بنديم و پشت فوم رو با چسب حرارتي محکم به بال مي چسبانيم.

حال جلوي بدنه را براي قرار دادن موتور برش مي دهيم و يک قطعه  تخته سه لا رابا زاويه رو به پايين و از پشت بدنه به سمت راست به بدنه با چسب حرارتي وصل ميکنيم. حال بالاي بدنه قسمتي که مي خواهيم بال هارا آنجا قرار دهيم يک قطعه چوب رابا چسب و يک برش کوچک در بدنه چفت مي کنيم و بعد يک قطعه چوب نازک را براي تعادل وپايداري بيشتر بال ها از پايين بدنه به قطعه چوبي که وصل کرديم مي چسبانيم.

     

حال قسمت پايه لندينگ براي چرخ هارو به بدنه با استفاده از چوب بالسا و چند تا پيچو مهره و يک قطعه آلمينيومي براي نگه داشتن پيچ ها و ميله ي چرخ ها رو هم وصل ميکنيم. بعد از قرار دادن پايه هاي چرخ، چرخ هارا با استفاده از فوم و دو قطعه چوببالسا براي افزايش مقاومت فوم ها با ترمينال برق به ميله با پيچ آن را محکم ميکنيم (البته ميتوان از چرخ استاندارد استفاده نموده) .

       

حال بال را با استفاده از پيچ و مهره به آن قطعه چوب بالاي بدنه چفت مي کنيم. بعداز وصل بال نوبت به شيپوره ها مي رسد که دو تا به هرکدام از بال ها يعني بال سمتراست و بال سمت چپ و يکي هم به دم هواپيما با چسب مي چسبانيم.



در عين حال بايد جايسرو هارا يکي در بدنه براي دم هواپيما و يکي هم روي بال براي بالها وصل کنيم. براياينکار ، محل نصب سرور هاي الکتريکي ميکرو رو اول با کاتر يکي در قسمت بالاي بال ويکي در قسمت بدنه خالي مي کنيم و آنهارا جاگداري مي کنيم . در ادامه براي انتقالحرکت از سرو به شيپوري ها ، بوسيله مفتول سرورها را به شيپوره وصل مي کنيم ا. البته بايد دقت گردد که در صورت زياد بودن فاصله بايد با مهار  مقتول را از خم شدن حفط نمود . بدين منظور از يک قطعه چوب ويا قطعه اياستفاده مي کنيم که سيم مفتول شکم ندهد و ما در دم ازترمينال برق استفاده کرديم.

         

حال باطري و گيرنده راديو کنترل و اسپيد کنترل را هرکدام در جاي درست خود و با در نظر گرفتن سي جي آن که بايد يک سوم بال از جلو باشدبه درستي قرار دهيم اين هواپيماي الکتريکي ترينر 3کاناله است زيرا رادر ندارد و2سرور براي ايلرون و دم و يک کانال هم براي موتور براشلس است

     

بعد ازاتمام هواپيما به سراغ  شبيه ساز کامپيوتري ميرويم تا خودمان را برايپرواز اول آماده نمائيم . طبيعي است که اول بسيار سخت بود ولي بعد از مدتي دستمان وذهنمان هماهنگ تر شد و پرواز هاي بهتري را با شبيه ساز داشتيم . کار با شبيه سازبراي افراد مبتدي نه تنها مفيده بلکه واجب هم هست . شما ميتوانيد آنرا به راحتي از فروشگاههاي مذل (يا از خود مرکز آموزش) تهيه اش کنيد و با راديو کنترل خودتون يک پرواز عاليداشته باشيد.



بعد از تمرين با شبيه ساز به سر زمين رفتيم و لذت پرواز واقعي روتجربه کرديم البته من دو کرش يا برخورد سخت هم داشتم که هم از بي تجربگيم در کنترلو شانس بد در شکشتن بال هواپيمام بود بعد از اولين کرش هواپيما يکمي داغون شده بودکه با کمک آقاي حسنلو و نوابي با چسب و چوب بستني حل شد ولي کرش دوم بال رو از وسطشکوند و  ......

براي من اين کارگاه بسيار مفيد بودو در اولين کارگاه بعدي هم دوستدارم شرکت کنم تا بتونم هم از تجربه هاي آقاي حسنلوو آقاي نوابي استفاده نمايم  وهم بتونم اولين هواپيماي سوختي خودم رو بسازم. به اميد پرواز هايدوباره... اميدوارم بتونيد شما هم  لذت اولين پرواز را تجربه کنيد... :)







مزاياي اين مدل :
-- پايداري قابل قبول
-- زيبايي ظاهري

معايب اين مدل :
-- ثابت بودن بال

مشكلات ساخت اين مدل :
-- متحرک کردن بال

   

مشخصات مدل ساخته شده
  • نام سازنده : نگین عباس رضایی
  • طول زمان ساخت : 3 روز
  • گروهبندي مدل : تيغه اي - پارك فلاي
  • جنس بدنه : ورق فوم برد
  • طول بال : 110 سانتيمتر
  • طول بدنه : 90 سانتيمتر
  • وزن پروازي : 850 گرم
  • موتور : 1 عدد موتور الكتريكي
  • مشخصات موتور : موتور 1400 کي وي
  • نوع باطري : 2200
  • ظرفيت اسپيد كنترل : 30 آمپر
  • سايز ملخ : 6 * 8
  • تعداد سرو : 2
  • تعداد كانال : 3
  • زمان تقريبي پرواز : 5 دقيقه
  • تاريخ اولين پرواز : 28/06/1393
  • محل اولين پرواز : پارك چيتگر تهران


براي پرسش و پاسخ در مورد ساخت اين مدل ميتوانيد
به انجمن تخصصي ساخت و پرواز يا همان فروم مراجعه کنيد


ثبت شده توسط :      در تاريخ : 94/03/11
        
ببخشید تراست موتور 3900 کی وی چه قدر است؟ باتشکر. --------------------------------- لطفا سوالات خود را در فروم یا همان انجمن ساخت و پرواز مطرح نمایید . http://www.sakhtoparvaz.com/

ثبت شده توسط :      در تاريخ : 94/02/25
        
سلام خسته نباشید من تازه هواپیما مدل رو شروع کردم و درحال تجربه اولین ساخت هستم شاید نتونم منظورمو خوب برسونم اما این سوال واسم خیلی مهمه الوران بال نسبت به خط افق چند درجه باید به سمت بالا و پایین حرکت کنه؟ ---------------------- بستگی به نوع مدل داره ولی در یک مدل ترینر بالرو ، الوران حدود 1 الی 2 سانت به سمت بالا و 1 الی 2 سانت پایین حرکت میکنه

ثبت شده توسط : bolandparvaz      در تاريخ : 93/12/11
        
لطفا هزینه رو هم بگید، مثلا همین کاری که انجام دادین چقدر هزینه داشت؟ ---------------------- عزیز دل برادر ، این مدل در کلاس ساخت و پرواز ساخته شده و شما میتونید تا چند 15 اسفند صبر کرده و سپس برای دریافت اطلاعات و هزینه های کلاسها به بخش کلاسهای آموزشی مراجعه فرمائید. (ادمين)

ثبت شده توسط :      در تاريخ : 93/12/03
        
سلام میشه بگید باتری و موتورش رو از کجا میتونم تهیه کنم ممنونم ----------- عزیز دل برادر ، سمت راست همه صفحات سایت، روی عکس متحرک سایت "مدل ایران" کلیک کنید و باهاشون تماس بگیرید و بگید از طرف سایت ساخت و پرواز تماس میگیرید . (ادمين)

ثبت شده توسط : sadegh      در تاريخ : 93/10/17
        
سلام میبخشید این هواپیما رادرم داره --------------------------- این مدل خاص ، بدون سرو رادر هم بخوبی پرواز میکند و وجود سرور رادر اختیاری است

ثبت شده توسط :      در تاريخ : 93/10/12
        
ظرفیت تخلیه باطری چه مقدار است ----------------------- ظرفیت تخلیه باطری 30 هستش ، ولی ظرفیت باطری برای پرواز این مدل تقریبا هیچ تاثیری ندارد (ادمين)


تصاوير ضميمه اين مقاله

مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل


مقاله ساخت و پرواز هواپيماي مدل راديو کنترل




<h6> فروش هواپيماي راديو كنترل الكتريكي و سوختي - فروش قطعات - چوب بالسا - تالار گفتگو و انجمن تخصصي ساخت و پرواز هواپيماي مدل كنترل از راه دور - برگزاري دورهاي آموزشي ساخت و پرواز - وب سايت تخصصي ساخت و پرواز - مقالات آموزشي براي ساخت و پرواز انواع هواپيماهاي مدل - برگزاري كلاس و كارگاه آموزش ساخت و پرواز هواپيماهاي راديو كنترلي قابل پرواز در مدارس و مراكز آموزشي - ويديوهاي مدلهاي دست ساز - دوره‌هاي ساخت هواپيماي مدل - آموزش ساخت و خلباني هواپيماهاي مدل - برگزاري دورهاي آموزشي ساخت و پرواز - دانلود رايگان انواع نقشه هواپيماهاي مدل آموزش ساخت هواپيماهاي مدل در تهران -- آموزش ساخت و پرواز هواپيماهاي مدل کنترل از راه دور -- دوره‌هاي طراحي و ساخت هواپيماي مدل </h6>